Information.

År 2003 firade Anna och Johan gemensam födelsedag i Boarp och på allmän begäran arrangerar vi festen om och om igen. Varför ändra på ett vinnande koncept? År 2009 blev det tyvärr ingen Sommarfest, men nu, år 2010 är vi "back in business" igen. I år är det den 3 juli som gäller och då passar vi på att fira Per 45 år också!!

Ni som varit med tidigare kommer att känna igen upplägget. Ni "nytillkomna" hittar det mesta av informationen på denna hemsida.

Vid lunchtid sätter alla aktiviteter igång så i god tid innan bör ni ha hittat fram till Björkäng, (Annas och Johans pappas föräldrahem) som ligger i Boarp Gällstad.

För er som har gott om tid rekommenderar vi tidigare ankomst till Gällstad och besök på några av de numera berömda affärerna. Klicka på Shopping-länken för mer information.

Eftermiddagens aktiviteter inleds med lunch och äger rum utomhus, vilket kräver oömma kläder anpassade efter vädret. Det viktigaste är ju att vi har kul ihop men det utesluter inte att lite tävlingsinstikt kan komma väl till pass. Ni som har digitalkamera får gärna ta med den och plåta allt vad ni orkar. Foton som mailas till Anna eller Per efteråt hamnar förmodligen på hemsidan...

De som vill får möjlighet att ta en snabb-dusch (eftersom vi är många på få duschar), innan det är dags för kvällens bravader på Björkängs loge. De med starkt hjärta kan ta ett dopp i ”Hôlja”, se bilderna.

Middagen serveras på logen och efter middagen öppnar baren. Det är bara att förse sig! När alla ätit, druckit och dansat så länge man orkar är det dags att gå till kojs. För er som har meddelat att ni behöver sovplats har vi fixat säng- eller madrassplats, men dock inte täcke, kudde, sovsäck eller dylikt.

Dagen efter serveras frukosten på logen.

Liten kom ihåg-lista:
- Oömma kläder
- Tävlingsinstinkt
- Dusch-grejor
- ”Fest-kläder” för logen
- Kudde och sovsäck eller liknande

Har ni några frågor är det bara att höra av sig till Anna: 0708-464603 eller Johan: 0705-919114